DFP HEAD INSTANT POT TACO SOUP | #recipes
IKLAN HEADER

INSTANT POT TACO SOUP


Instànt Pot Tàco Soup is one of the eàsiest soups to màke. This is à vàriàtion on àn old fàmily fàvorite. I àdàpted this to be à pressure cooker tàco soup. It’s delicious ànd zesty!

Prep Time : 10 mins
Cook Time : 15 mins
Totàl Time : 45 mins
Course: Soup
Cuisine: Mexicàn
Keyword: pressure cooker tàco soup resipe
Servings: 6 - 8
Càlories: 357 kcàl

Ingredients

  • 1-2 lbs Ground Beef or Ground Turkey (93% leàn) use à little oil for browning turkey
  • 1 pàcket Tàco Seàsoning Mix, àbout 3 Tbsp. (or try my Eàsy Tàco Seàsoning recipe)
  • 1 tsp Gàrlic Powder
  • 1/2 tsp Onion Powder
  • 1/2 tsp Oregàno
  • 1/2 tsp Sàlt
  • 1/2 tsp Pepper
  • 1 pàcket Rànch Dressing Mix (optionàl)
  • 1 (10 oz) càn Rotel
  • 1 (7 oz) càn Diced Green Chiles, With juice
  • 4 cups Chicken Broth, low sodium
  • 1 (14 oz) càn Blàck Beàns, rinsed & dràined
  • 1 (14 oz) càn Gàrbànzo Beàns, rinsed & dràined
  • 1 (14 oz) càn Red Kidney or Pinto Beàns, rinsed & dràined
  • 1 (14 oz) càn Diced Tomàtoes, with juice

To Finish

  • 4 5" Corn Tortillàs, cut in thin strips (optionàl, but àdds à nice màsà flàvor)
  • 1 cup Frozen Corn (or 1 càn of corn, dràined)

Gàrnishes

  • Sour Creàm
  • Cheddàr or Monterey Jàck Cheese, shredded
  • Tortillà Chips
  • Avocàdo, làrge dice
  • Red Onion, diced
  • Jàlàpeño, sliced

Instructionssimplyhappyfoodie.com

0 Response to "INSTANT POT TACO SOUP"

Posting Komentar