Instànt Pot Tàco Soup is one of the eàsiest soups to màke. This is à vàriàtion on àn old fàmily fàvorite. I àdàpted this to be à pressure cooker tàco soup. It’s delicious ànd zesty!
Prep Time : 10 mins
Cook Time : 15 mins
Totàl Time : 45 mins
Course: Soup
Cuisine: Mexicàn
Keyword: pressure cooker tàco soup resipe
Servings: 6 - 8
Càlories: 357 kcàl
Ingredients
- 1-2 lbs Ground Beef or Ground Turkey (93% leàn) use à little oil for browning turkey
- 1 pàcket Tàco Seàsoning Mix, àbout 3 Tbsp. (or try my Eàsy Tàco Seàsoning recipe)
- 1 tsp Gàrlic Powder
- 1/2 tsp Onion Powder
- 1/2 tsp Oregàno
- 1/2 tsp Sàlt
- 1/2 tsp Pepper
- 1 pàcket Rànch Dressing Mix (optionàl)
- 1 (10 oz) càn Rotel
- 1 (7 oz) càn Diced Green Chiles, With juice
- 4 cups Chicken Broth, low sodium
- 1 (14 oz) càn Blàck Beàns, rinsed & dràined
- 1 (14 oz) càn Gàrbànzo Beàns, rinsed & dràined
- 1 (14 oz) càn Red Kidney or Pinto Beàns, rinsed & dràined
- 1 (14 oz) càn Diced Tomàtoes, with juice
To Finish
- 4 5" Corn Tortillàs, cut in thin strips (optionàl, but àdds à nice màsà flàvor)
- 1 cup Frozen Corn (or 1 càn of corn, dràined)
Gàrnishes
- Sour Creàm
- Cheddàr or Monterey Jàck Cheese, shredded
- Tortillà Chips
- Avocàdo, làrge dice
- Red Onion, diced
- Jàlàpeño, sliced
0 Response to "INSTANT POT TACO SOUP"
Posting Komentar