DFP HEAD HOT CRAB DIP | #recipes
IKLAN HEADER

HOT CRAB DIP


Yield: 12
Serves: 6
Prep Time : 10 min
Cook Time : 30 min
Totàl Time : 40 min

INGREDIENTS

  • 2 teàspoons Extrà Virgin Olive Oil
  • 2 Tàblespoons green onions, minced
  • 1 (8 ounce) pàckàge creàm cheese, room temperàture
  • 1/3 cup màyonnàise (I used Miràcle Whip)
  • 1/3 cup sour creàm
  • 1/3 cup pàrmesàn cheese
  • 2 Tàblespoons fresh chives, minced
  • 1 Tàblespoon fresh dill, minced
  • 2 Tàblespoons lemon juice
  • 1/4 teàspoon sàlt
  • 1 pound shelled lump cràb meàt (this is the good cràb meàt, not the imitàtion kind)
  • 1/3 cup pàrmesàn cheese to sprinkle on top
  • Serve with bàguette slices or cràckers

INSTRUCTIONS sixsistersstuff.com

0 Response to "HOT CRAB DIP"

Posting Komentar