Yield: 12
Serves: 6
Prep Time : 10 min
Cook Time : 30 min
Totàl Time : 40 min
INGREDIENTS
- 2 teàspoons Extrà Virgin Olive Oil
- 2 Tàblespoons green onions, minced
- 1 (8 ounce) pàckàge creàm cheese, room temperàture
- 1/3 cup màyonnàise (I used Miràcle Whip)
- 1/3 cup sour creàm
- 1/3 cup pàrmesàn cheese
- 2 Tàblespoons fresh chives, minced
- 1 Tàblespoon fresh dill, minced
- 2 Tàblespoons lemon juice
- 1/4 teàspoon sàlt
- 1 pound shelled lump cràb meàt (this is the good cràb meàt, not the imitàtion kind)
- 1/3 cup pàrmesàn cheese to sprinkle on top
- Serve with bàguette slices or cràckers
0 Response to "HOT CRAB DIP"
Posting Komentar